tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/)
-   -   Öğretmenler Lisesi Ağrı (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/68092-ogretmenler-lisesi-agri.html)

SERDEM 09.03.11 02:08

Öğretmenler Lisesi Ağrı
 
Öğretmenler Lisesi Ağrı


Okulun Tarihçesi:

Okulumuz ilk olarak 2005 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. Okulumuz merkezde bulunmakta olup halen burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Okula ait Erkek Öğrenci Pansiyonu bulunmaktadır. Okulumuz 12 derslikten oluşmaktadır. Mevcut durumdan dolayı 2 ek derslik ve pansiyonda 1 derslik olmak üzere toplam 15 derslik, 1 Müdür Odası, 2 Müdür yardımcısı odası ve 1 öğretmenler odası bulunmaktadır. Erkek öğrenci pansiyonundan sorumlu müdür yardımcısı Fikret TUNÇ’tur. Pansiyonda 370 yatılı erkek öğrenci kalmaktadır. Pansiyonda sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir. Pansiyonda 3 tane etüt salonu bulunmaktadır.
İşbankasının öğretmenlere verdiği banka promosyonları ile kurulmuştur. Bu sebeple okula Öğretmenler Lisesi adı verilmiştir.

Fiziksel Özellikleri:
a) Binanın özellikleri (Isınma, su ve kanalizasyon): Okulumuz kömür sistemli olarak ısıtılmaktadır. Aydınlatma, su ve kanalizasyon durumu tam ve faal olup şehir şebekelerine bağlıdır.
b) Derslik sayısı ve yeterliliği: Ana binada 12 ve ek 2 derslik, pansiyonda 1 derslik bulunmaktadır.
c) Laboratuarlar (Araç-gereç durumları): Okulumuzda bilgisayar ve fen laboratuarı bulunmaktadır. Fakat derslik sıkıntısından dolayı fen laboratuarı derslik olarak kullanılmaktadır.
d) Okul kitaplığı: Okulumuz kütüphanesi yeni oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaöğretim için tavsiye edilen 100 Temel Eser oluşturulmaya çalışılmaktadır.
e) Atölye ve özel derslik durumu: Yoktur.
f) Depo, ambar ve arşiv: 1 Arşiv ve1 Depo bulunmaktadır.
g) Spor salonu: Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarında spor yapabilecekleri ya da en azından olumsuz hava koşullarında Beden Eğitimi derslerini yapmaları için bir spor salonumuz yoktur.
h) Diğer sosyal faaliyetler için ayrılmış yerler: Okulumuzda konferans, seminer, toplantı, tiyatro, yarışma vb. sosyal-kültürel faaliyetleri gerçekleştirmeye uygun bir adet çok amaçlı salon mevcuttur. Salonumuzda bir adet projeksiyon makinesi bulunmaktadır.
ı) Bahçenin alanı, ağaçlandırılması ve korunması: Okulumuz 2500 m2’dir. Bahçe içinde uygun alanlar ağaçlandırılmıştır ve okulda istinat duvarı mevcuttur.
i) İdare Odaları: 1 Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcısı odası ve 1 Öğretmenler odası bulunmaktadır.

ÖĞRETMENLER LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Okul Kodu
964477

Okul Müdürü
Oguzhan YİĞİT

Telefon 0 (472) 215 14 45
Fax 0 (...) .... .. ..
E-Posta 964477@meb.k12.tr
Web ARI-MERKEZ (retmenler Lisesi)
Adres
Fatih mah. Eski Sosyal Meskenler Karşısı Merkez / AĞRI


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2