tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Magazin Haberleri (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/)
-   -   Dünyanın En Pahalı Ayakkabısı (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/141051-dunyanin-en-pahali-ayakkabisi.html)

ASYA 28.10.18 01:32

Dünyanın En Pahalı Ayakkabısı
 
Dünyanın En Pahalı Ayakkabısı




En pahalı ayakkabı "The Passion Diamond" Dubai'deki 7 yıldızlı Burj el Arab otelinde sergiye girdi. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Jada Dubai ile Passion Jewellers işbirliğiyle üretilen ayakkabı gerçek elmas ve altınla süslenmiş



7 milyon dolar değerindeki dünyanın en pahalı ayakkabısı Dubai’deki 7 yıldızlı Burj el Arab otelinde sergiye girdi. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Jada Dubai ile Passion Jewellers işbirliğiyle üretildi. Ayakkabının adı The Passion Diamond gerçek altın ve elmasla süslüdür. 62.4 milyon BAE dirhemi (17 milyon dolar) değerindeki yüzlerce elmas ve 2 15 karatlık elmas süslenen The Passion Diamond adlı ayakkabı, Dubai’de görücüye çıktı. The Passion Diamond, daha önce dünyanın en pahalı ayakkabısı olarak bilinen ve 15.1 milyon dolar değerindeki Debbie Wingham topuklu ayakkabıyı geride bıraktı. The Passion Diamond dünyanın en pahalısı oldu.

Tuna 18.04.19 11:24

Dünyanın En Pahalı Ayakkabısı
 
Dünyanın En Pahalı Ayakkabısı

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2