tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Magazin Haberleri (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/)
-   -   Wotema-Leopar desenli vamp mayo (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/1803-wotema-leopar-desenli-vve-mayo.html)

tualim 29.02.08 06:20

Wotema-Leopar desenli vamp mayo
 
Leopar desenli vamp mayo!!! Tesettür modasında son nokta!!!
Dubai'den gelen tangalar ve Haşema modasından sonra, 'Wotema' denilen tesettür mayosu, türbanlı hanımlarla tanışmaya hazırlanıyor. İşte vamp mayolar...

http://img23.imageshack.us/img23/235...ualimforum.png

Yaşam tarzını İslami kurallara göre uyarlayan kadınlar, ‘Haşema' yerine Modacı Ebru Yener'in tasarladığı ‘Wotema' isimi verilen tesettür mayosu ile tanışıyor. Eski haşemanın görünümünün kötü olduğunu söyleyen Yener'in Wotemas'ı önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak. Wotema'da leopar desenler ile parlak renkler dikkat çekiyor. Daha önce Dubai Şeyhleri'nin eşlerine iç çamaşırı tasarlayan ancak Dubai yasalarına takılan defile ile gündeme gelen Yener, "Madem böyle bir tesettür gerçeği var neden güzelleştirmeyelim" dedi.
BİR YILDIR ÇALIŞIYOR
Plajlarda haşemasıyla denize giren kadınlar kendileri için tasarlanan özel mayolarla tanışıyor. Haşema diye tabir edilen kıyafete karşılık modacı Ebru Yener Wotema'yı buldu. Sosyetenin önde gelen isimlerinden modacı Ebru Yener de tesettürlü kadınlar için 2008 yılı modasını yansıtan tasarımlar hazırladı. Tasarımlardaki leopar desenleri ise dikkat çekiyor.

DUBAİ'DEN TANGA SİPARİŞİ
Ebru Yener, "Tesettür mayosuna ‘Haşema' diyorlar, aslında haşema bir firma markasıdır. Ben de Wotema ismini buldum. Daha önceki haşemaların görüntüsü bence çok kötüydü. Bu yüzden madem böyle bir gerçek var neden bunu güzelleştirmeyelim diyerek yola çıktık. Tesettüre olan bakış açısını yumuşatan bir kıyafet oldu" diye konuştu. İslami kesimin daha çok iç çamaşırı talebinde bulunduğunu ifade eden Yener, bunun bir örneğinin de Duabi'de yaşandığını anlattı. Yener, Dubaili Şeyhlerin eşlerinin kendisinden tanga tasarlamasını istemelerinden dolayı çok şaşırdığını söyledi.


Kaynak.Medyafaresi

Tesettürlü mayolarda ''swarovski'' modası

Tesettürlü mayolarda ''swarovski'' modası
Swarovski taşlar ile tasarladığı iç çamaşırları ve transparan kıyafetleri ile tanınan modacı Ebru Yener bu yıl da tesettürlü hanımlar için kolları sıvadı. Bir tekstil firmasıyla anlaşan Yener yine swarovski taşları kullanarak tasarladığı haşemalar ile bu yaz plajlarda tesettür şıklığı estireceğini söylüyor. Firma swarovski taşlı plaj kıyafetlerine haşemadan esinlenerek 'wotema' adını verdi. Bir yıldır bu koleksiyon üzerinde çalışan Yener'in 36-44 beden arası hanımlar için hazırladığı 20 ayrı haşema modeli arasında leopar desenli olanlar öne çıktı.

Yaşam tarzını İslami kurallara göre uyarlayan kadınlar, ‘Haşema’ yerine Modacı Ebru Yener’in tasarladığı ‘Wotema’ isimi verilen tesettür mayosu ile tanışıyor. Eski haşemanın görünümünün kötü olduğunu söyleyen Yener’in Wotemas’ı önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak. Wotema’da leopar desenler ile parlak renkler dikkat çekiyor. Daha önce Dubai Şeyhleri’nin eşlerine iç çamaşırı tasarlayan ancak Dubai yasalarına takılan defile ile gündeme gelen Yener, “Madem böyle bir tesettür gerçeği var neden güzelleştirmeyelim” dedi.

BİR YILDIR ÇALIŞIYOR

Plajlarda haşemasıyla denize giren kadınlar kendileri için tasarlanan özel mayolarla tanışıyor. Haşema diye tabir edilen kıyafete karşılık modacı Ebru Yener Wotema’yı buldu. Sosyetenin önde gelen isimlerinden modacı Ebru Yener de tesettürlü kadınlar için 2008 yılı modasını yansıtan tasarımlar hazırladı. Tasarımlardaki leopar desenleri ise dikkat çekiyor.

DUBAİ’DEN TANGA SİPARİŞİ

Ebru Yener, “Tesettür mayosuna ‘Haşema’ diyorlar, aslında haşema bir firma markasıdır. Ben de Wotema ismini buldum. Daha önceki haşemaların görüntüsü bence çok kötüydü. Bu yüzden madem böyle bir gerçek var neden bunu güzelleştirmeyelim diyerek yola çıktık. Tesettüre olan bakış açısını yumuşatan bir kıyafet oldu” diye konuştu. İslami kesimin daha çok iç çamaşırı talebinde bulunduğunu ifade eden Yener, bunun bir örneğinin de Duabi’de yaşandığını anlattı. Yener, Dubaili Şeyhlerin eşlerinin kendisinden tanga tasarlamasını istemelerinden dolayı çok şaşırdığını söyledi.

Fransa’da türban sofistike ve bohem

Sonbahar-Kış dönemi kadın kreasyonlarının tanıtıldığı Paris Moda Haftası devam ediyor. Robert Normand ve Gaspard Yurkievich’in defileleri, moda severlerin büyük beğenisini kazandı. Yurkievich’in, Alicia Drake’in ‘’The Beautiful Fall’’ isimli romanından esinlendiği tasarımlarda, özellikle 1970’li yılların Paris kadın modasından ilham aldığı görüldü. Defileyle ilgili hazırlanan basın bildirisinde, 1970 öncesi kadınlar için hazırlanan burjuva kıyafet tasarımlarının yerlerini ‘’sofistike bohem’’ arayışı içinde daha özgür tasarımlara bırakmasının da konu edildiği bildirildi. Robert Normand’ın defilesindeyse hem klasik hem de modern tasarımlara yer verildiği görüldü.

Sabah - Akşam


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2