tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Magazin Haberleri (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/)
-   -   Var mısın Yok musun'a 800 bin kişi bekliyor (http://www.tualimforum.com/magazin-haberleri/4671-var-misin-yok-musuna-800-bin-kisi-bekliyor.html)

tualim 07.04.08 13:11

Var mısın Yok musun'a 800 bin kişi bekliyor
 
Ekranların büyük ilgi gören yarışma programı 'Var mısın Yok musun'a katılabilmek için başvuruda bulunanların sayısı 800 bini aştı.

Şimdiye kadar 145 kişinin yarıştığı programda 3 trilyon liranın üzerinde para ödülü dağıttıklarını söyleyen programın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı yarışmacı olmak isteyenlerin yakında 1 milyonu bulacağını belirtti. Ilıcalı başvurular arasından yarışmacı adaylarını nasıl belirlediklerini şöyle anlattı:

"Başvuruları önce doldurdukları formlardan değerlendiriyoruz. Seçtiğimiz kişileri görüşmeye çağırıyoruz. Üç eleme geçtikten sonra kişiler benim de olduğum final jürisinin önüne geliyor. Temiz, iyi niyetli bir insan mesajı vermesi gerekiyor. Duygularını ve düşüncelerini ifade edebilmesi şart. Biraz da sıra dışı olmalı. Bu üç özellik olduktan sonra herkes aday olabilir." Ilıcalı, yarışmacı adaylarının maddi durumunun kötü olması gerekmediğini de söyledi. (bugün)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2