![]() |
Patlıcanlı Makarna Patlıcanlı Makarna MALZEMELER 1 paket makarna 2 yemek kaşığı margarin Yeteri kadar tuz Patlıcanlı sos için : Yarım kg kuşbaşi hindi eti 3 adet orta boy patllcan 3 adet orta boy domates 2 adet sivri yeşil biber 1 adet orta boy soğan 2 yemek kaşğığ sıvı yağ Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı biber Patlıcanlari kızartmak için 2 bardak sıvı yağ HAZIRLANIŞI Bir tencereye makarnanın miktarında su, yağ ve tuz koyup kaynatın. Kaynayınca makarnalari ekleyin. Bir taşım kaynadıktan sonra tencerenin altını kısın, Suyunu çekince ateşten alın. Kaşıkla iyice karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine patlıcanlı sos dökün. Patlıcanlı sos: Patlıcanları yıkayıp alacalı soyun. Kuşbaşı dograyıp tuzlu suda 10 dakika bekletin. Suyunu sıkın ve kızdırılmış yağda hafif kızartın. Kağıt peçete yayılmış tabağa alın.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:58 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2