Pirinç Makarnalı Bonfile Pirinç Makarnalı Bonfile 2 kişilik Gerekli malzeme: 250 gr yağsız dana eti 2 su bardağı pirinç makarnası 1 havuç 1 salatalık 2 sivri biber 100 gr mantar 2 diş sarımsak Yarım çay kaşığı zencefil Yarım çay bardağı susam yağı Yağın yarısını vokga alıp ısıtın. Bonfileleri ekleyip iki taraflı pişirin. Havuç, salatalık ve biberleri temizleyip jülyen doğrayın. Mantarları temizleyip ortadan ikiye ayırın. Sarımsak ve zencefili temizleyip kıyın. Yağın kalanını wok'a alıp mantar ve havucu soteleyin. Sarımsak ve zencefili ekleyip sotelemeye devam edin. Son olarak salatalık ve biberleri ekleyin. Pirinç makarnasını bol suda haşlayıp süzün. Sebzeleri ekleyip harmanlayın. Servis tabağına önce sebzeli pirinç makarnasını, sonra dana etini yerleştirip servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2