![]() |
Tavuklu Fırın Makarna Tavuklu Fırın Makarna http://i52.tinypic.com/2rejvki.jpg Malzemeler: 1 tavuk göğsü 1 Orta boy soğan 1 Kutu konserve bezelye 1 Adet havuç Fırın makarna Beşamel sos Kaşar peynir rendesi Sıvıyağ Hazırlanışı: Sıvıyağda önce yemeklik doğranmış soğan kavrulur, sonra küp küp doğranmış havuç, bezelyeler ve küçük parçalar halinde doğranmış tavuk göğsü ilave edilir. Fırın makarna az tuzlu suda haşlanır. Makarna haşlanırken beşamel sos hazırlanır.Fırın kabına makarnanın yarısı konur. Üzerine kavrulmuş tavuk harcı yerleştirilip beşamel sosun yarısı üzerlerine dökülür. En üste kalan makarnanın tamamı yerleştirilir. Daha sonra kalan başamel sosun hepsi eşit bir şekilde sürülür.200 derece fırında 25 dk pişirildikten sonra kaşar peynirleri üzerine serpilir ve 10 dk. daha fırına verilir. |
--->: Tavuklu Fırın Makarna Eine sağlık olsada yesek:))) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2