![]() |
Hindi Fümeli Burgu Makarna Tarifi Hindi Fümeli Burgu Makarna Tarifi 450 gr. burgu makarna 200 gr. domates püresi 100 gr. füme hindi göğüs 50 gr. light kaşar peynir 20 ml. Zeytinyağı 3 adet taze sarımsak 1 adet soğan 20 ml. kırmızı şarap taze kekik, tuz, karabiber Makarnaları tuzlu suda haşlayıp süzün. Hindi göğüsleri küp kesin. Peyniri rendeleyin. Soğanı soyup küp kesin. Sarmısağı doğrayın. Zeytinyağını tencereye koyun. Soğan ve sarmısağı ekleyip orta ateşte renkleri dönene kadar çevirin. Domates püresini tencereye ekleyin. Birkaç dakika kaynatıp kekik, şarap, karabiber ve tuzu ekleyin. Kısık ateşete kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin. Makarnayı servis tabağına alın. Üstüne domatesli sos, peynir rende ve taze çekilmiş karabiber ile servis yapın. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:54 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2