![]() |
Bademli Mantarlı Pilav Bademli Mantarlı Pilav Bademli Mantarlı Pilav Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı küçük doğranmış mantar 1 su bardağı badem 1 çorba kaşığı kuş üzümü 3 su bardağı su Tarçın Tuz Yapılışı: Sıcak suda pirinci 1 saat bekletip, suyunu süzün. 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin. Küçük doğranmış mantarları kavurun. Pirinci ilave edin. 1-2 dk. çevirip, ayıklanmış kuş üzümünü ve tuzu ekleyin. 3 su bardağı suyu ilave edin. Pilav pişerken bademleri kaynar suda birkaç dk. bekletip, kabuklarını soyun. Kalan tereyağında bademleri kavurun. Ocaktan aldığınız pilava bademleri ve tarçını ekleyip, iyice karıştırın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2