![]() |
Fırında Pilavlı Tavuk Fırında Pilavlı Tavuk 2 su bardağı pirinç 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 6 adet tavuk baget 3,5 su bardağı tavuk suyu Önce tavuk bagetlerin üzerine su konur ve yumuşayana kadar haşlanır. Pirinç suda bekletmeden yıkanır, süzülür. Tencereye yağ konur, eriyince pirinç eklenir, 5 dakika kadar kavrulur. Sonra kavrulmuş pirinç bir fırın kabına aktarılır, düzeltilir. Önce tuz serpilir, sonra haşlanmış bagetler yerleştirlir, en son tavuk suyu gezdirilir. kabın ağzı aliminyun folyoyla kapatılır. Önceden ısıtılmış 190 derece fırına verilir. Yaklaşık yarım saat pişirilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:59 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2