Bulgur Pilavı Tarifi Bulgur Pilavı Tarifi http://img1.loadtr.com/k-797012-bulgur.jpg 4 Kişilik 1 su bardağı bulgur 2 domates 1 soğan 2 sivribiber 2 su bardağı et suyu 50 g tereyağı ½ yemek kaşığı salça Tuz HAZIRLANIŞI Soğanları ince kıyın, tereyağında hafif kavurun, üzerine doğranmış sivribiberi ekleyin, biraz daha kavurduktan sonra rende domates ve salçaları ekleyin, iyice kavurun. Et suyu ve tuzu ekleyin, su kaynadıktan sonra bulguru ilave edin. Bulgur piştikten sonra ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın. |
Bulgur Pilavı Tarifi Bulgur Pilavı Tarifi Teşekkürler |
Bulgur Pilavı Tarifi Bulgur Pilavı Tarifi Teşekkürler... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:02 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2