![]() |
Nohutlu Pilav - Nohutlu Pilav Tarifi Tarifi Nohutlu Pilav - Nohutlu Pilav Tarifi Tarifi http://img52.imageshack.us/img52/132...lupilavbu2.jpg Malzemeler: Yarım su bardağı nohut, 2 su bardağı pirinç, 3 su bardağı et suyu, 5 yemek kaşığı yağ yeterince tuz. Hazırlanışı: Ayıklayarak bir gece suda beklettiğiniz nohudu birkaç su durulayarak suyunu süzün ve yumuşayıncaya kadar haşlayın. Daha sonra haşlanmış nohudun kabuklarını soyun. Uygun büyüklükte bir tencereye yağ koyun ve pirinçleri . ilave ederek kavurun. Üzerine et suyu ve yeterince tuz ilave edilerek tencerenin ağzını kapatın. Kaynamakta olan pirincin içine haşladığınız nohutları ekleyin, suyunu çekinceye kadar kaynatın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:51 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2