tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Memeliler (http://www.tualimforum.com/memeliler/)
-   -   Su Antilobu - Su Antilobu Hakkında Genel Bilgi - Su Antilobu Resimleri (http://www.tualimforum.com/memeliler/44777-su-antilobu-su-antilobu-hakkinda-genel-bilgi-su-antilobu-resimleri.html)

Fenci 01.05.10 16:33

Su Antilobu - Su Antilobu Hakkında Genel Bilgi - Su Antilobu Resimleri
 
Su Antilobu - Su Antilobu Hakkında Genel Bilgi - Su Antilobu Resimleri

http://img526.imageshack.us/img526/2831/17582784dx1.jpg

Su Antilobları

Su onların ikinci bir vatanı olmuştur.

Su Antilobu beş, altı ila yirmi başlık sürüler halinde gezer. Yüz başlık su antilopu sürüleri dahi görülmüştür. Bir erkek su antilopu'nun on veya on iki dişilik bir haremi vardır.

Otla beslenen su antilopuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsuya veya batak ovalara yakın yassı otluk arazide bulunur. Su antilopu görülen yerin en çok 8 - 9 kilometre uzağında mutlaka su vardır.

Su antilopu karada yaşamaklahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgberaber, avlanınca çekinmeden suya atılır. İyi bir yüzücüdür tabii. Köpekler tarafından kovalanınca, avantajlı durumda olduğu derin suda dönüp onlara karşı saldırıya geçebilir.

Su antilopu, Afrika av hayvanları arasında belki en ihtiyatsız ve aynı zamanda en yaygın olanlarındanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbiridir. İhtimal eti lif lif sert ve lezzetsiz olduğu için, avcılar bu hayvanı ender olarak vururlar.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2