Patates Şampinyol MALZEMELER 4 kişilik 8 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı tereyağ tuz 4 çorba kaşığı rende gravyer peyniri su HAZIRLANIŞI Patatesleri düzgünce yumurta gibi soyun. Dibi düz küçük bir tencereye yada tepsiye dizin. Üst seviyelerinin biraz altına kadar su ve tuz ekleyip fırına koyun. Zaman zaman üzerlerine tereyağ sürerek 25-30 dakika pişirin. Üzeri hafif kızarsın. Peyniri üzerlerine serpip birkaç dakika daha pişirip fırından çıkarıp servis edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:41 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2