tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Motorola (http://www.tualimforum.com/motorola/)
-   -   Motorola Droid Cep Telefonu Kılıfı - Motorola Droid (http://www.tualimforum.com/motorola/42772-motorola-droid-cep-telefonu-kilifi-motorola-droid.html)

ASYA 17.01.10 15:42

Motorola Droid Cep Telefonu Kılıfı - Motorola Droid
 
Motorola Droid Cep Telefonu Kılıfı - Motorola Droid - Cep Telefonu Kılıfı



Elektronik cihazlar sektöründe koruyucu aksesuarlar üreten ZAGG firması Motorola DROID cep telefonu için ürettiği görünmez koruyucu kılıfı tanıttı. Motorola DROID cep telefonunun bir örneğini elde eden ZAGG cihazı koruyucu fonksiyona sahip görünmez bir kılıf katmanı geliştirmiş. Motorola Droid için geliştirdiği görünmez kılıf siparişlerini almaya başlayan firmanın bu ürününü Motorola Droid telefonunu satacak olan perakendecilere de ürünün piyasaya çıkış tarihine yakın tedarik etmesi bekleniyor.


Apple iPhone telefona rakip olarak görülen Motorola Droid cep telefonu büyük bir merakla bekleniyor. Motorola Droid modeli Google Android 2.0 işletim sistemine sahip olan ilk cep telefonu olma özelliği taşıyor. ZAGG'ın ürettiği "invisible SHIELD" görünmez koruyucu kılıf akıllı cep telefonları ve bezeri cihazları koruyan görünmez yapıda ve darbelerle çizilmelere ömür boyu dayanıklı bir film katmanında oluşuyor.

Motorola Droid cep telefonu için Invisible SHIELD koruma kılıfı
"ZAGG olarak an kaliteli koruma kılıfları ve ürünlerini her türü yeni mobil cihaza uygulanacak şekilde geliştirmeye devam ediyoruz," diyen ZAGG CEO'su Robert G. Pedersen sözlerini şöyle sürdürdü: "Motorola DROID cep telefonu ve invisible SHIELD koruyucu kılıf birlikteliği ürün olarak bizleri heyecanlandırıyor. Tüketicilerin de bu birlikteliği mükemmel bir uyum olarak değerlendireceklerinden eminim."


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2