tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Msn Hata Kodları,Çözümleri Yardım (http://www.tualimforum.com/msn-hata-kodlaricozumleri-yardim/)
-   -   Msn de Kişi Ekleme Sorunun Çözümü (http://www.tualimforum.com/msn-hata-kodlaricozumleri-yardim/104287-msn-de-kisi-ekleme-sorunun-cozumu.html)

Başak 09.09.12 01:05

Msn de Kişi Ekleme Sorunun Çözümü
 
Msn de Kişi Ekleme Sorunun Çözümü


Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor.



alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2