tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Pelit Ağacı Görmek - Rüyada Pelit Ağacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pelit (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/111983-ruyada-pelit-agaci-gormek-ruyada-pelit-agaci-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-pelit.html)

Tarot 03.11.12 01:24

Rüyada Pelit Ağacı Görmek - Rüyada Pelit Ağacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pelit
 
Rüyada Pelit Ağacı Görmek - Rüyada Pelit Ağacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pelit Ağacı Rüya Tabiri

Rüyada Pelit ve Kestane ağacı güçlü ve kuvvetli ve çok mal biriktiren bir kimseye delalet eder. Pelit ve kestane ağacı, gideri çok olması sebebiyle zengin bir kimseye delalet eder. Yine Pelit ve Kestane ağacı büyüklüğünden dolayı ihtiyar adama delalet eder. Pelit ve Kestane ağacı, uzanan zamana delalet eder. Çünkü bu ağaç, çok senelerin üzerinden geçmesiyle meydana gelmiştir. Dikeninden dolayı Pelit ve Kestane ağacı ibadete, vahşet veya yolculuğa delalet eder. Bu agaç, Lut kavminin amelini işleyen (livata yapan) insanada delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Pelit Ağacı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 02.01.13 18:31

Rüyada Pelit Ağacı Görmek - Rüyada Pelte Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pelte Rüya Tab
 
Rüyada Pelit Ağacı Görmek - Rüyada Pelte Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pelte Rüya Tabiri

Rüyada pelit ağacı görmek, uzun ömür ile tabir olunur. Pelit, aynı zamanda büyük bir kazanca ve paraya da işarettir. Bazen bu rüya avare kimselerle boşu boşuna vakit geçirip sohbet etmeye de işarettir.

Bakınız; Meşe.

Rüyanızda ana nesne olarak Pelte görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2