tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sürgünlük Görmek - Rüyada Sürgünlük Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sürgünlük (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/116742-ruyada-surgunluk-gormek-ruyada-surgunluk-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-surgunluk.html)

Tarot 09.12.12 23:56

Rüyada Sürgünlük Görmek - Rüyada Sürgünlük Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sürgünlük
 
Rüyada Sürgünlük Görmek - Rüyada Sürgünlük Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sürgünlük Rüya Tabiri

Basirete, ferasetli olmaya, mala ve diğer iyi şeylere; İyi bir kimsenin kendine sürme çektiğini görmek hayra, kötü birinin sürme çektiğini görmek şerre, Bekar kızın sürme (rimel) çekmesi evlenmesine, kul kadının gözlerine sürme çekmesi kocaya varmaya, evvli kadının göslerini sürmelemesi kocası tarafından çok sevilmeye ve ona karşı anlayışlı olmaya; Sürme çubuğu çocuğa, hizmetçiye, elçiye, yolculuğa yahut muhasebeciye; Sürme kabı (sürmedanlık) halkın din ve dünyasını ıslah ile meşgul olan kadına delaleteder.

Rüyada görülen sürgünlük, hapse işarettir. Bundan dolayı rüyada bir şehirden sürüldügünü gören kimse, hapsedilir. Rüyada Cennetten sürüldügünü gören kimse, fakir olur. Alim bir kimseyi sürdügünü ve ona şiddet gösterdigini veya ona bağırıp çağırdığını gören kimse, korkunç bir şeye düşmesine ve hilekar bir düşmanın onun mülkünü istila etmesine işarettir. Görünüşühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmütedeyyin ve salih olan bir kimsenin rüyada sürülmesi, o kimsenin ibadet ehlinden kaçmasına ileri gelenler tarafından kabul edilmesine ve onlara teveccüh göstermesine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sürgünlük görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2