tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Su Kovası Görmek - Rüyada Su Kovası Görmek Açıklaması ve Yorumu - Su Kovası (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117144-ruyada-su-kovasi-gormek-ruyada-su-kovasi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-su-kovasi.html)

Tarot 17.12.12 23:21

Rüyada Su Kovası Görmek - Rüyada Su Kovası Görmek Açıklaması ve Yorumu - Su Kovası
 
Rüyada Su Kovası Görmek - Rüyada Su Kovası Görmek Açıklaması ve Yorumu - Su Kovası Rüya Tabiri

Hileyle halkın malını alan kimseye; Bu kova ile bostan ve ağaç sulamak bir kadın yahut mal isabet etmesine, Kuyudan kova ile su çıkarmak dünyalığa erişmeye, bu su ile yıkanmak şerefe, kurtuluşa, Kovayı kuyuya sarkıtmak eşiyle birleşmeye yahut hamile eşinn erkek çocuk doğurmasına, Elindeki kovayla kuyunun üzerende oturmak hayra ve mala nail olmaya delalet eder.

Rüyada görülen su kovası, hile ile halkın malını alan bir kimsedir. Bundan dolayı kova ile bir kuyudan su çektigini ve çıkardığı suyu kendisinin başka bir kabına koydugunu görse, hile ile topladığı malı bir yerehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbiriktirir. Eger suyu başka bir kaba döktügünü görse, o mal onun dinden çıkar, yahut maldan menfaat göremez. Bir kova ile bostan suladığını gören bir kimse bir kadınla evlenir. Eski bir kuyuya kovasını sarkıtıp hayvanları su verdigini gören kimse gösterdigi kuvveti ve çalışması nispetinde din yahut dünya işlerinde bulunur. Bir kimse rüyada, kovayı kuyuya sarkıttığını görse, kovayı kuyudan çıkardığında sarfettigi kuvvet nispetince bulundugu işte dünyalıga ulaşır. Kova ile kuyudan su çıkarıp onunla yıkandığını gören kimse hapis ise hapislikten kurtulur ve halk kendisine gıpta eder. Hanımı hamile olan bir kimse kovasını kuyuya sarkıttığını görse, erkek bir çocugu olur. Hanımı hamile degilse, rızıkhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgtalebinde bulunur. Elinde kova ve kuyudan su çıkarmak istedigi halde kuyu üzerinde oturdugunu görmek, hayra işarettir. Ve mala işarettir. Bazen de kuyu, kadın ile tabir edilir.

Rüyanızda ana nesne olarak Su Kovası görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2