tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Söndürmek Görmek - Rüyada Söndürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Söndürmek (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117181-ruyada-sondurmek-gormek-ruyada-sondurmek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sondurmek.html)

Tarot 18.12.12 14:54

Rüyada Söndürmek Görmek - Rüyada Söndürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Söndürmek
 
Rüyada Söndürmek Görmek - Rüyada Söndürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Söndürmek Rüya Tabiri

Ateşi söndürmek bid'atleri iptal etmeye, meydana gelecek bir fitneyi yatıştırmaya, Ateş söndürmek bazen şerri tahrik etmeye, Deniz yolcusunun ateş söndürmesi boğulup su üzerinde görülmesine, yolculukta bir yakını olanın ateşi söndürmesi yolcusunun geri ggelmesine yahut ondan haber gelmesine delalet eder.

Rüyada bir ateşi söndürdüğünü gören kimse, meydana gelecek bir fitneyi yatıştırır veya bidat olan bir şeyi iptal eder. Rüyada ateş söndürmek, bazen şerri tahrik etmeye işarettir. Eğer rüyayı gören deniz yolculugunda ise, boğulur ve su üzerinde görülür. Eğer rüyayı görenin yolcusu varsa, yanma gelir veya onun haberini alır.

Rüyanızda ana nesne olarak Söndürmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2