tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek - Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117216-ruyada-soguk-ve-donmak-gormek-ruyada-soguk-ve-donmak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 18.12.12 23:09

Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek - Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek - Rüyada Soğuk ve Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Soğuk ve Donmak Rüya Tabiri

Rüyada insanın soğuk görmesi ve donması fakirliktir. Güneşte ısınarak gölgeye gidip oturanın üzüntüsü gider, gölgede oturup üşüse ve güneşe çıkıp otursa fakirliğe gider. Yazın rüyada üşüdügünü görmek, faydalı rızıkla rızıklandırmaya, güzel ve temiz elbiselere işarettir. Bir kimse rüyada kendirli donduğunu, üşüdüğünü ve rüzğara tutulduğunu görse, o kimsenin fakirliği artar. Kendini ateşte yahut korda veya dumanda ısındığını görse, kendisi için tehlikeli ve gayet korkulu olan devletin bir işi üzerine yüklenir. Rüyasında ısındığı ateş alevli olursa o kimse devlet hizmetinde istihdam edilir. Ateş alevli ve ışıklı olmayıp kor halinde ise rüya sahibi yetim malını arzu eder. Tütünle ısındığını gören kimse kendisini tehlikeli bir işe atar.

Rüyanızda ana nesne olarak Soğuk ve Donmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2