tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sitem Etmek Görmek - Rüyada Sitem Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sitem Et (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117247-ruyada-sitem-etmek-gormek-ruyada-sitem-etmek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sitem-et.html)

Tarot 19.12.12 17:15

Rüyada Sitem Etmek Görmek - Rüyada Sitem Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sitem Et
 
Rüyada Sitem Etmek Görmek - Rüyada Sitem Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sitem Etmek Rüya Tabiri

Birinin sitemine maruz kalmak, onun rica ile yalvarmasına, haklı bir gerekçeyle sitem ettiğini görmek ilahi yardım görmeye delalet eder.

Kirmani'ye (RA) göre: rüyada bir kimsenin sitem ettiğini gören o kimseye söz geçiremez. Rüyada sitem edilen kişi sitem edenden üstün olur. Kendisine sitem eden kimseye karşılık olarak sitem ettiğini gören, fenalığa fenalık ile karşılık vermiş olur. Bir devlet büyüğünün kendisine sitem ettiğini görmek o kimse tarafından bir iyilik göreceğine delalet eder. Büyük küçüğe yapılan sitem. Onu azarlaması demektir. Bir başka rivayete görede: Bir kimse rüyada kendisine birçok yönlerden birisi tarafından sitem edildiğini görse, sitem edene razı olur ve sitem edilen de bunu görerek muzaffer olur. Sitem, dünya ve onun ikbaline işarettir, ancak akıbeti için iyi sayılmaz. Rüyayı gören sitem eden kimse ise rüyada kendisine zulmedildiğini görene Allah tarafından yardım edilir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sitem Etmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2