tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sınıkçı Görmek - Rüyada Sınıkçı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sınıkçı Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117437-ruyada-sinikci-gormek-ruyada-sinikci-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sinikci-ruya-tab.html)

Tarot 22.12.12 00:25

Rüyada Sınıkçı Görmek - Rüyada Sınıkçı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sınıkçı Rüya Tab
 
Rüyada Sınıkçı Görmek - Rüyada Sınıkçı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sınıkçı Rüya Tabiri

Rüyada sınıkçı görmek, kul haklarına adaletle hüküm veren, Ölçü ve tartıları düzelten, becerikli ve olgun başkana delalet eder. Sınıkçı görmek, böbürlenmeye, zulme ve yılmadan çalışmaya delalet eder. Çünkü sınıkçı kırık ve çıkıkları birbirine bağlar. Islahı kabil değilse keser. Sınıkçı görmek, üzüntü ve kederlere de delalet eder. Bazan sınıkçı görmek, mühendis görmek sınıkcıya delalet ettigi gibi mühendise delalet eder. Sınıkçı görmek, bina yapıcısına gönülleri kırık olan hakiki gönüllerini tamir ve hoş eden ikram sahibi bir kimseye delalet eder. Rüyada yılana ilaç yaptığını ve kemiklerini sardığını gören kimse, zalimlerin yaptıkları zulümlerine yardım eder. Sınıkçı görmek, hakim, başbakan, fakih, büyük kimse, kavaf ve terzi gibi hayırlı olan herkese delalet eder. Rüyada bir işi veya kırık ve çıkığı için bir sınıkçının yanında durdugunu gören kimsenin haline bakılır, eger rüyasını anlatırken boynunda bir çıban çıktığını gorerek sınıkçıya gittigini ve onu delerek içinde bulunan iltihabın hepsini akıttı derse, o kimsenin bir hakim veyahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbir alim huzurunda yapacağı şahitlige veya yerine getirecegi bir adaga, ya da ödeyecegi bir borca delalet eder. Bir kimsenin rüyada eklemlerinin ayrıldığını veya kemiklerinin dagıldığını ve sınıkçının da onların bazısına ekledigini, hatta iyileştirdigini görmesi, o kimsenin bir elbise ve kaftanı söküp dağıtmasına ve onu dikmek için bir terziye vermesine delalet eder. Sag elinin eklemlerinin ayrıldığını ve sınıkçı onu sararak boynuna astığını görse, bir adamın o kimseye meşru bir işi yapması için cebretmeye, meşru olmayan sanat ve içten el çektirmesine ve onu sadaka kabul etmekten men etmesine delalet eder. Eger ayrılan eklemler, onun iki ayağında veya bir ayağında olursa yine tabiri yukarıda anlatılan gibidir. Ancak rüya sahibinin bir hayvanı varsa onda bir hastalığın çıkmasıyla baytara muhtaç olmasından korkulur.

Bakınız; Kırık - Çıkıkçı.

Rüyanızda ana nesne olarak Sınıkçı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2