tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Seyis Görmek - Rüyada Seyis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Seyis Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117476-ruyada-seyis-gormek-ruyada-seyis-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-seyis-ruya-tabiri.html)

Tarot 24.12.12 00:07

Rüyada Seyis Görmek - Rüyada Seyis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Seyis Rüya Tabiri
 
Rüyada Seyis Görmek - Rüyada Seyis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Seyis Rüya Tabiri

Mala, tedbirli yöneteciye, işleri idare eden kimseye; Seyis bazen deyyus ve eşini kıskanmayan kimseye delalet eder.

Halk arasında fesat tohumu ekmekle uğraşan bir adamdır. Bir başka rivayete görede: Rüyada hayvan bakan seyisi görmek, mal ve tedbirli bir reise işarettir. Seyiste ve onun isminde hayır yoktur. Bazen de seyis, nikah memurunun katibine işarettir. Seyisin hayvanları buluşturduğunu ve onunla beraber de zincirin görülmesi, o kimsenin deyyus olmasına ve haramı helal olarak tanımasına işarettir. Zira zincir cehennemde olanların azaplarındandır, Bir kimseye seyis denmeksizin rüyada erkek hayvanla dişisini buluşturduğunu görmesi, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa nail olmayahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgişarettir. Seyis, işleri idare eden kimseye de işarettir. Çünkü seyis, siyaset kelimesinden türetilmiştir.

Rüyanızda ana nesne olarak Seyis görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2