tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sevişmek Görmek - Rüyada Sevişmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sevişmek Rüya (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117482-ruyada-sevismek-gormek-ruyada-sevismek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sevismek-ruya.html)

Tarot 24.12.12 18:57

Rüyada Sevişmek Görmek - Rüyada Sevişmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sevişmek Rüya
 
Rüyada Sevişmek Görmek - Rüyada Sevişmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sevişmek Rüya Tabiri

Bir kimseyle Allah için seviştiğini görmek ilahi rahmet ve hoşnutluğa, hesapsız olarak esenlik yurdunu hak etmeye; İnançsız birinin Allah için seviştiğini görmesi hidayet bulmasına; Meşru olmayan her çeşit sevişme sonu ihanetle bitecek olan ortaklığa ya da velisiz (ailesinin izni olmaksızın) evlenmeye delalet eder. (Daha geniş tabir için Bakınız; Cinsi Münasebet.)

Rüyada seviştiğinizi görmek, güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder.

Rüyada sevişen iki insan görmeniz, yeni bir aşk heyecanı duymak arzusu ile içinizde kıpırdanmalar olduğuna; kendinizi sevişir halde görmeniz, şimdilik bu duygudan uzak bulunduğunuza delildir. Bir başka rivayete görede: Rüyada Allah içinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgseviştiğini gören kimse, Allahın rahmet ve rızasına nail olur ve günahtan kaçınır. Kafirin Allah için seviştiğini görmesi, Müslüman olmasına; eğer bu sevişme Allah için olmazsa, neticesi hiyanet olan bir ortaklık akdetmeye ve velisiz evlenmeye işarettir.

Rüyada seviştiğini görmek; kendi eşi ile olursa hayırlı haber ve olaylara, başkası ile olursa kötü bir iş için girilen ortaklıkta büyük zarara uğramaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sevişmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2