tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sarmaşık Görmek - Rüyada Sarmaşık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sarmaşık Rüya (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117618-ruyada-sarmasik-gormek-ruyada-sarmasik-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sarmasik-ruya.html)

Tarot 26.12.12 15:48

Rüyada Sarmaşık Görmek - Rüyada Sarmaşık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sarmaşık Rüya
 
Rüyada Sarmaşık Görmek - Rüyada Sarmaşık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sarmaşık Rüya Tabiri

Doktora, tıp tahsiline; bazen kötü ve fana ahlaka ve adi himmete delalet eder.

Evin duvarındaki sarmaşık huzur, bolluk, mutluluktur. Başka bir yerde görülen sarmaşık ise sırnaşık, arsız, çıkarcı birine işaret eder.

Rüyada sarmaşık görmek, akrabalar arasında miras yüzünden bazı anlaşmazlıkların çıkacağına ve darğınlıkların olacağına işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen sarmaşık otu, doktordur. Bir kimsenin rüyada sarmaşık otunu görmesi, o kimsenin kendisine faydalı olacak tıb tahsili yapmak için çalışmasına ve gayrethttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggöstermesine işarettir. Sarmaşık otunun kötü ve fena ahlaka ve adi himmete işaret edeceğide söylenmiştir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sarmaşık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2