tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Salih Kimseler Görmek - Rüyada Salih Kimseler Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117682-ruyada-salih-kimseler-gormek-ruyada-salih-kimseler-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 27.12.12 01:23

Rüyada Salih Kimseler Görmek - Rüyada Salih Kimseler Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Salih Kimseler Görmek - Rüyada Salih Kimseler Görmek Açıklaması ve Yorumu - Salih Kimseler Rüya Tabiri

Rüyada Allah (C.C.)'in sevdiği kimseleri veya onlardan birisini görmek, açtıklari iyi yolun devam etmesine işarettir. Salih kimseler cemaatları için öğüt veren mübarek kimselerdir. Onlardan bazısı bilinir, bazısı ise bilinmezler. Bir kimse rüyada, bilinen ve tanınan bazı salih kimselere dönüştüğünü görse, onların gidişatında ve karşılaştıkları üzüntü ve kederde onlara halef olur ve onların mertebesince o kimseye dünyanın bazı keder ve vahşeti isabet eder, sonra düşmanlarına galip gelir. Bir kimse rüyada ölmüş bazı salih kimselerin bir şehirde sağ olduğunu görse, o şehir halkının kavuşacağı bolluğa, sevince, valilerinden görecekleri adalete ve başkalarının tutumunun iyi olacağınahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgişarettir. Ölmüş olan salih kimselerin bazısını bir şehirde sağ olarak görmek, o şehir halkının ucuzluk ve bolluğa nail olarak darlıktan kurtulmalarına, onların valilerinin adil olmasına ve reislerinin halinin ıslahına işarettir. Bir kimse rüyada bilinen salihlerden bazısına tahavvül ettiğini görse, gördüğü kimsenin mertebesi miktarınca dünyanın gam ve kederleri kendisine isabet eder, sonra muradına nail olur.

Bakınız; Evliya.

Rüyanızda ana nesne olarak Salih Kimseler görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2