tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sakınmak Görmek - Rüyada Sakınmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sakınmak Rüya (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117712-ruyada-sakinmak-gormek-ruyada-sakinmak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-sakinmak-ruya.html)

Tarot 27.12.12 03:58

Rüyada Sakınmak Görmek - Rüyada Sakınmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sakınmak Rüya
 
Rüyada Sakınmak Görmek - Rüyada Sakınmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sakınmak Rüya Tabiri

Bir şeyden sakınmak, ondan emin olmaya, Haram ve yasaklardan sakınmak kurtuşu ve esenliğe, hayır işlerinden yahut sakınılması mümkün olmayan şeylerden sakınmak nifaka yahut iman zayıflığına dellet eder.

Rüyada bir şeyden korkup sakındığını görmek, o şeye yakalanmaya delalet eder. Rüyada korkmak ve sakınmak iyi degildir, Düşmanından korktuğunu gören ona yenilir. Şeytandan korktuğunu gören, dogru yoldan çıkar. Azaptan korkmak, azaba uğramaya delalet eder. Bir başka rivayete görede: Sakınılması mümkün olmayan bir şeyden rüyada sakınmak nifaka yahut Haktan aynrılmaya yahut Kur'an-ı veya Kur'an'dan bir şeyi unutmaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sakınmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2