tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Panter Görmek - Rüyada Panter Görmek Açıklaması ve Yorumu - Panter Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118141-ruyada-panter-gormek-ruyada-panter-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-panter-ruya-tabiri.html)

Tarot 03.01.13 16:33

Rüyada Panter Görmek - Rüyada Panter Görmek Açıklaması ve Yorumu - Panter Rüya Tabiri
 
Rüyada Panter Görmek - Rüyada Panter Görmek Açıklaması ve Yorumu - Panter Rüya Tabiri

Rüyada panter görmek, tatlı aşk günlerinin başlayacağına, ancak mali bir kriz içine düşüleceğine işarettir.

Panteri öldürdüğünüzü gördüyseniz, bu, büyük başarılara kazanacaksınız demektir. Rüyada panter görmek, güzel aşk yaşayacağına, ancak para krizi içine düşüleceğine yorumlanır. İş hayatında başarısızlığı belirtir.

İş hayatında başarısızlığa işaret eder. Eğer rüyanızda bir panter öldürdüğünüzü gördüyseniz, büyük başarılara imza atacağınızın işaretidir.

Rüyada panter görmek, kıskanç bir kimse ile hayat arkadaşlığı yapacağınıza, bu yüzden hayatınızın zehir olacağına; panter avladığınızı görmek, sevdiğiniz bir kimse için yanlış düşüncelere kapıldığınıza, bunların aslı esası olmadığına delalet eder.

İş hayatında başarısızlığa işaret eder. Panteri öldürdüğünüzü gördüyseniz, bu, büyük başarılara imza atacaksınız demektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Panter görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2