tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Örs Görmek - Rüyada Örs Görmek Açıklaması ve Yorumu - Örs Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118209-ruyada-ors-gormek-ruyada-ors-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-ors-ruya-tabiri.html)

Tarot 03.01.13 22:28

Rüyada Örs Görmek - Rüyada Örs Görmek Açıklaması ve Yorumu - Örs Rüya Tabiri
 
Rüyada Örs Görmek - Rüyada Örs Görmek Açıklaması ve Yorumu - Örs Rüya Tabiri

Üzerinde demir dövülen örs sabır ve sebata, şer ve düşmanlığa, Örs bazen köprü, asansör, ayakkabı vb. gibi, kendisiyle bir yere ulaşılan vasıtalara ya da sebeplere delalet eder.

İlerde çok zengin olacağınıza işaret eder.

Rüyada örs görmek veya örste bir şeyler dövmek, kudret ve kuvvetinizin artacağına, sözlerinizin daha geçerli ve sayılır olacağına delalet eder. Rüyada örs görmek kuvvetle, bir rivayete göre ağırlığı kadar malla tabir olunur. Cafer-i Sadıka göre; rüyada örs görmek beş şekilde yorumlanır: İyi tanınan bir erkek, menfaat, kuvvet, iş, işlerinde yararlılık. Bir başka rivayete görede: Rüyada üzerinde demir dövülen örs görmek, işlerdeki sabra ve sebata şer ve düşmanlık üzerinde bulunmaya işarettir. Bazen de örs görmek, ayakla basılan ve çiğnenen köprü, pabuç gibi kendisiyle maksada erişilen şeylere işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Örs görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2