tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Oyluk Kemiği Görmek - Rüyada Oyluk Kemiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oyluk (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118298-ruyada-oyluk-kemigi-gormek-ruyada-oyluk-kemigi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-oyluk.html)

Tarot 04.01.13 22:17

Rüyada Oyluk Kemiği Görmek - Rüyada Oyluk Kemiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oyluk
 
Rüyada Oyluk Kemiği Görmek - Rüyada Oyluk Kemiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oyluk Kemiği Rüya Tabiri

Rüyada oyluk görmek insanın kuvveti, rızkı, geçimi ve bulunduğu yerin halkı ile yorumlanır. Rüyada oyluğunun kemiğini gören eşinden ayrılır ve gurbet ellerinde ölür. Oyluğundan bir parçanın kesilmiş veya koparılmış olduğunu görmek, oyluk sahibine bir fenalık geleceğine; oyluğunda çıban ve yara olduğunu görmek hastalığa işarettir. Oyluklarının bir iple bağlı olduğunu görmek akrabalarından ayrılmayacağına; oyluğunun kıllarla kaplı olduğunu görmek malının çok olacağına; oyluklarındaki kılları koparıp attığını görmek malını boş yere harcayacağına; oyluklarını ince ve zayıf görmek yakınlarından birinin hastalanacağına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen oyluk, kişinin kabilesidir. Bir kimsenin kendi oyluğunda bir eksiklik görmesi, onun kabilesi olmayıp garip olduğuna işarettir. Rüyada oyluk kemiğinde ağrı olduğunu gören kimse, kabilesi hakkında fenalık eder. Bir kimse oyluğunun kendisinden ayrıldığını görse, üzüntüden kurtulamaz. Bir kimse oyluğuna bir parça etin yapıştığını görse, kendisinden olmayan bir çocuk o kimseye nispet edilir ve "bu çocuk sendendir" denir.

Bakınız; Uyluk.

Rüyanızda ana nesne olarak Oyluk Kemiği görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2