tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Oğul Görmek - Rüyada Oğul Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oğul Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118474-ruyada-ogul-gormek-ruyada-ogul-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-ogul-ruya-tabiri.html)

Tarot 06.01.13 16:58

Rüyada Oğul Görmek - Rüyada Oğul Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oğul Rüya Tabiri
 
Rüyada Oğul Görmek - Rüyada Oğul Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oğul Rüya Tabiri

Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder.

Rüyada oğul görmek, bir kaç erkek çocuk sahibi olacağına işarettir. Oğul, bir rivayete göre, keder ve sıkıntı ile de tabir olunur. Çünkü çok çocuk sahibi olmak o nispette masraf ve emeği de gerektirmektedir. Rüyada bir oğlu dünyaya geldiğini görmek, evine yeni bir kısmetin geleceğine delalet eder. Oğul görmek bereket ve bolluk işaretidir.

Rüyada oğlunu kaybetmiş bir kadın görmek; mutluluğa ve işlerde yükselmeye, rüyada kendi oğlunu görmek; geleceğinizin iyi olduğuna işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Oğul görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:51 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2