tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Nur Aydınlık Görmek - Rüyada Nur Aydınlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nur Ay (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118502-ruyada-nur-aydinlik-gormek-ruyada-nur-aydinlik-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-nur-ay.html)

Tarot 06.01.13 20:40

Rüyada Nur Aydınlık Görmek - Rüyada Nur Aydınlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nur Ay
 
Rüyada Nur Aydınlık Görmek - Rüyada Nur Aydınlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nur Aydınlık Rüya Tabiri

Rüyada nur görmek, hidayete işarettir. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanlıktan aydınlığa çıktığını görse, Allah (C.C.) onu islam ve imanla şereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.)'a yaklaşır. İnsanın nurdan zulmete çıkması, zenginlikten sonra fakirliğe, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapıklığa ve kör olmasına işarettir. Nur, salih amellere, ilme, Kur'an'a, salih bir evlata ve alime işarettir. Nurdan bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giydiğini gören kimse, faydalanacağı biri ilim elde eder. Yahut Allah (C.C.)'a ibadet etmeye yönelir. Rüyada tenasül uzvundan veyahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbazı azalarından nur çıktığını gören kimsenin, ilmiyle veya duasıyla faydalanılan bilgili bir çocuğu olur.

Rüyanızda ana nesne olarak Nur Aydınlık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2