tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Nergis Görmek - Rüyada Nergis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nergis Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118557-ruyada-nergis-gormek-ruyada-nergis-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-nergis-ruya-tabiri.html)

Tarot 07.01.13 04:23

Rüyada Nergis Görmek - Rüyada Nergis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nergis Rüya Tabiri
 
Rüyada Nergis Görmek - Rüyada Nergis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nergis Rüya Tabiri

Kadına, sevinç ve sürura, altın ve gümüş cinsinden olan mala; Nergis çiçeğinden taç giydiğini görmek kısa sürecek evliliğe yahut bu tacı başında gören kimsenin eşinin vefat etmesine, Bahçe yahut saksıdaki nergis çiçeği uzun ömürlü çocuğa, bu çiçeği kesillmiş görmek çocuğun vefat etmesine delalet eder.

İyi ve güzel bir insanla bir birlikteliğe işaret eder.

Anlayışlı, iyi niyetli, cömert, mert insandır. Sevinç olarak da yorumlanır.

Danyal aleyhisselama göre; rüyada nergis görmek zarif ve güzel bir gençle tanışmak ve evlenmektir. İbni Sirine göre, rüyada nergis görmek tatlı sözlü, hoş sohbet ve güzel kadınla tanışmak ve onunla anlaşmaktır. Cabirül Magribiye göre; rüyada nergis görmek sadık bir dosta işarettir. Rüyasında nergis kokladığını gören hayırlı bir haber ve güzel bir hediye alır. Yerde bitmiş nergis görenin bir çok çocuğu olur. İbni Kesire göre; bir bardak içinde nergis gören onun güzelliğinden dolayı Cenab-ı Hakka şükürler edip sevap kazanır. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen nergis, kadına işarettir. Bundan dolayı rüyada başında birkaç tane nergis bulunduğunu gören kimse, devam etmeyecek bir evliliğe, bahçelerdeki nergis görmek ise, uzun ömürlü bir çocuğa, onu kesilmiş görmek, çocuğun ölmesine işarettir. Bazı tabirciler, rüyada nergis gören kimse, sevince erişir, dediler. Bazları da nergis altın ve gümüş cinsinden olan maldır. Nergisin şansı altın para ve beyazı gümüş paradır, dediler. Bir kadın rüyada üzerinde nergisten taç bulunduğunu görse, o kadın devam etmeyecek bir evlilikte bulunur. Eğer o kadın evli ise kocasının onu boşayacağına veya kocasının öleceğine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Nergis görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Pelince 01.10.16 00:18

Rüyada Nergis Görmek - Rüyada Nergis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nergis Rüya Tabiri
 
Rüyada Nergis Görmek - Rüyada Nergis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nergis Rüya Tabiri

Teşekkürler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2