tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Nahl Suresi Görmek - Rüyada Nahl Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nahl (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118649-ruyada-nahl-suresi-gormek-ruyada-nahl-suresi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-nahl.html)

Tarot 08.01.13 17:56

Rüyada Nahl Suresi Görmek - Rüyada Nahl Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nahl
 
Rüyada Nahl Suresi Görmek - Rüyada Nahl Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nahl Suresi Rüya Tabiri

İbni Sirin'e göre; rüyasında bu sureyi şerifi okuyan veya bir kısmını okuyanı görüp dinleyen, helal rızk ile rızıklanır. Müslümanlar içinde sevilen bir kişi olur. Hz. Ömer'e (r.a.) göre, mal ve rızkı Allah (C.C.) tarafından saklı tutulur. Dünyada sıkıntı yüzü görmez. Afet ve musibetlerden emin, hali hayırlı, vücudu sağlıklı olur. Abdulgani Nablusi'ye göre de, ilim adamı olur. Hasta ise iyileşir, helal rızık sahibi olur. Bir başka rivayete görede: Rüyada Nahi süresini veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek, din alimlerini ve salih müminleri sevmeye işarettir. Bazı tabirciler, O kimse, daimi rızka erer, demişlerdir. Hasta bir adamın rüyada Nahl Suresini okuması veya üzerine okunduğunu görmesi, hastalığından kurtulacağına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Nahl Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2