tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Şüphe Görmek - Rüyada Şüphe Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şüphe Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98988-ruyada-suphe-gormek-ruyada-suphe-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-suphe-ruya-tabiri.html)

Tarot 21.07.12 18:57

Rüyada Şüphe Görmek - Rüyada Şüphe Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şüphe Rüya Tabiri
 
Rüyada Şüphe Görmek - Rüyada Şüphe Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şüphe Rüya Tabiri

Din ve inanç konularında şüpheye düştüğünü görmek bozgunculuk ve hileye, kendini ikiyüzlü kılacak cehalette inat etmeye yahut namuslu eşi hakkında kötü zanda bulunmaya delalet eder. (Böyle bir rüya görenin, şüphesini gidermek için salih ve alim olan bir kimseden, aklına takılan konuda bilgi alması gerekir.) Ş

Rüyada bir kimseden her hangi bir sebeple şüphelendigini görmek, hilekarlıga delalet eder. Allahın (C.C) kelamından şüphe eden, küfür etmiş olur ve hakla batıl arasında kararsız bulunur. Bir başka rivayete görede: Rüyada dinin beyan ettigi şeylerde veya Allah kelamında şüphe etmek, nifak ve hileye işarettir. Bazen bu rüyanın sahibi Cenab-ı Hakkınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgrahmetinden uzak kalan iki yüzlülerden olur veyahut namuslu olan hanımı hakkında kötü bir zanda bulunur.

Rüyanızda ana nesne olarak Şüphe görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2