tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Şiir Söylemek Görmek - Rüyada Şiir Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şiir (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99082-ruyada-siir-soylemek-gormek-ruyada-siir-soylemek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-siir.html)

Tarot 22.07.12 15:13

Rüyada Şiir Söylemek Görmek - Rüyada Şiir Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şiir
 
Rüyada Şiir Söylemek Görmek - Rüyada Şiir Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şiir Söylemek Rüya Tabiri

Şiirin tabirinde yorumcular bir çok görüşler ileri sürmüşlerdir. Rüyada görülen şiirde hikmet ve mana ve ona benzer şeyler varsa, iyi olup sevap kazanmaya delalet eder. Bazı yorumcuların söylediklerine göre, rüyada şiir söylemek veya işitmek, hikmete işarettir. Eger görülen ve okunan şiirde hikmet ve nasihat gibi şeyler yoksa, yalana delalet eder. Kirmani'ye göre; rüyada şiir söyledigini görmek, eger bu şiiri gazel tarzında ise ıztıraba, eger yukarıda söyledigimiz gibi vaaz ve nasihatten ibaret ise, kendi manasında nasihate, eger hiciv ise yalan söze, günah kazanmaya delalet eder. Rüyada şiir okumak veya yazmak çok çalıştığınıza, fakathttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmaceracı bir ruhunuz oldugu için, çalışmanızın meyvesini alamadığınıza delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Şiir Söylemek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2