tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Şerbet İçmek Görmek - Rüyada Şerbet İçmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şerbet (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99100-ruyada-serbet-icmek-gormek-ruyada-serbet-icmek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-serbet.html)

Tarot 22.07.12 20:31

Rüyada Şerbet İçmek Görmek - Rüyada Şerbet İçmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şerbet
 
Rüyada Şerbet İçmek Görmek - Rüyada Şerbet İçmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şerbet İçmek Rüya Tabiri

İbni Şirin'e (RA) göre; kokusu güzel ve ballı şerbet içmek altı şekilde yorumlanır: Menfaat, faydalı ilim, güzellik, rızk, dinde dogruluk, Allah'ı (C.C) anmak. Tadında ekşi olan şerbeti içmek, hüzün ve kedere delalet eder. Kokusu güzel lezzeti orta derecede olan bir şerbetten içmek, hayır ve menfaat ve ibadete işarettir. Cabir'ül Magribi'ye göre; elma, armut, kaysı, çilek ve benzerinden yapılmış olup tadında ekşilik olmayan şerbetten içtigini gören hayır ve menfaate erer. Bir rivayete göre ömrü uzun ve rızkı genişhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgolur. Limonata, turunç şerbeti, ekşi nar şerbeti gibi tadında ekşilik olan şuruplardan içtigini gören, hüzne ve kedere ugrar.

Rüyanızda ana nesne olarak Şerbet İçmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2