tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Şarkı Söylemek Görmek - Rüyada Şarkı Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/n-o-o-p-r-s-s-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99145-ruyada-sarki-soylemek-gormek-ruyada-sarki-soylemek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 23.07.12 00:40

Rüyada Şarkı Söylemek Görmek - Rüyada Şarkı Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Şarkı Söylemek Görmek - Rüyada Şarkı Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şarkı Söylemek Rüya Tabiri

Rüyada güzel sesle şarkı söylemek, kazançlı ticarete; ağlamaklı sesle şarkı söylemek zararlı ticarete yorumlanır. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; şarkı söylemek üç şekilde tabir olunur; Alim, hakim, vaiz. Çarşıda şarkı söyledigini görmek, zengin için rezil olmaya, fakirler için aldığını kaybetmeye delildir. Hamamda şarkı söyledigini gören, belirsiz sözler söyler. Bir yerde şarkı söyledigini görmek, o yerde dost ve arkadasları arasında ayrılığı gerektirecek yalan ve hile yapıldığına delalet eder. Rüyada bir sevgiliye şarkı ile ilanı aşk ettiginizihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggörmek, büyük bir sevince, daha sonra bir kedere kapılacagınıza işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Şarkı Söylemek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2