tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Network ve İnternet (http://www.tualimforum.com/network-ve-internet/)
-   -   Facebook'taki Büyük Tehlike - Facebook'taki Büyük Tehlike Nedir (http://www.tualimforum.com/network-ve-internet/127703-facebooktaki-buyuk-tehlike-facebooktaki-buyuk-tehlike-nedir.html)

Kartal 29.04.13 20:43

Facebook'taki Büyük Tehlike - Facebook'taki Büyük Tehlike Nedir
 
Facebook'taki Büyük Tehlike - Facebook'taki Büyük Tehlike Nedir

Facebook ta büyük bir tehlike söz konusu bizler paylaşmayı çok seviyoruz bu bir gerçek sosyal ağlar özellikle Facebook Türkiye için büyük sorun teşkil ediyor. Hergün Facebook ta kullanıcılar tarafından milyonlarca içerik paylaşılıyor. Özellikle fotoğraflar video klipler müzikler daha fazla aklınıza ne gelirse. Facebook kullanıcılarının masum fotoğraflarını cinsel içerikli siteler bu kullanıcıların resimlerini ele geçirebiliyor.

İnternet İzleme Vakfı'nın bir raştırmasına göre cinsel içerikli sitelerin azımsanmayacak bir kısmı kullanıcıların paylaştıkları mayolu ve bikinili fotoğraflarını hedef alıyor. 12 binden fazla kişisel fotoğraf ve videonun izini süren İnternet İzleme Vakfı, bunların yaklaşık 10 bininin bu tür sitelerde yayınlandığınıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgve kullanıcıların bu durumdan haberinin dahi olmuyor.

Bu sorunu çözmek için ne yapılmalı Öncelikle sizin için özel olan ve üçüncü kişilerin eline geçtiğinde zor durumda kalabileceğiniz hiçbir fotoğrafı paylaşmayın. Birilerinin fotoğraflarınızı kötü amaçla kullanabileceğini asla aklınızdan çıkartmamalısınız. Ne Yaprsanız yapın hangi programı kurarsanız kurun Kuracağınız hiçbir antivirüs yazılımı, sizin atacağınızhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbir adımdan daha etkili olmayacaktır.Ayrıca şunuda sakın unutmayın Facebook'a koyduğunuza pişman olduğunuz fotoğrafların sildiğiniz halde sunuculardan hemen silinmediğini aklınızdan çıkartmayın.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2