tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Notebook - iPad (http://www.tualimforum.com/notebook-ipad/)
-   -   İpad İle Kablolu İnternet Bağlantısı Kullanılır mı? (http://www.tualimforum.com/notebook-ipad/105115-ipad-ile-kablolu-internet-baglantisi-kullanilir-mi.html)

Okyanus 14.09.12 16:46

İpad İle Kablolu İnternet Bağlantısı Kullanılır mı?
 
İpad İle Kablolu İnternet Bağlantısı Kullanılır mı?

İnternet bağlantısı hiç kuşkusuz bir iPad’in olmazsa olmazı. Cihazdan internete bağlanmak için iki seçenek var. Biri Wi-Fi diğeri cep telefonu şebekesi (3G, EDGE). Cihazın Wi-Fi destekli modeli diğerine göre daha ucuz. Her iki teknolojiyi destekleyen modelde ise kullanıcılar istediği seçenekten internete bağlanabiliyor.

iPad’i Wi-Fi bağlantısından kullananların direkt olarak ilgili bağlantı noktasından (ev, ofis, kafe) bağlanması gerekiyor.

Cep telefonu şebekesinden internet bağlantısı için ise bir operatörden mini SIM kart alınması şart. Cep’te kullanılan SIM kartların daha küçük boyutlu versiyonu operatörler tarafından satılıyor. Burada da abonenin yeni bir hat açtırmasında fayda var. Çünkü mevcut telefon numarasının kopya olarak mini SIM kartı alındığında sorun yaşanıyor. Kullanıcı herhangi bir cihazı aktif ettiğinde diğerinin iletişimi kesiliyor.

Alınacak olan mini SIM, cihazın yan tarafındaki bölüme yerleştiriliyor. Bu bölüm kutunun içinden çıkan iğne ile açılıyor. Herhangi bir toplu iğne de bu işlevi görüyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:23 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2