tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   O Hayat Benim Dizisi (http://www.tualimforum.com/o-hayat-benim-dizisi/)
-   -   O Hayat Benim 1.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/o-hayat-benim-dizisi/133179-o-hayat-benim-1bolum-ozeti.html)

ASYA 24.02.14 00:26

O Hayat Benim 1.Bölüm Özeti
 
O Hayat Benim 1.Bölüm Özeti

http://img842.imageshack.us/img842/578/rxil.jpg
O Hayat Benim Dizisine Bahar'ın doğum sahnesiyle giriş yapıldı. Bahar'ın dedesinin erkek evlat sevgisi Bahar'ı gerçek ailesinden etmiş durumda. Bahar'ın üvey babası, Bahar'ın dedesinin hizmetciliğini yapıyordu. Dedesi Bahar'ın erkek olmasına kızarak Bahar'ı hizmetcine üvey evlat olarak vermiştir. Bahar, Hayat dolu bir genç kızdır. Bahar'ın üvey babası Bahar'ı aylık para karşılığında evlat olarak kabul etmişti. Bahar'ın dedesi gönderdiği parayı üç ay göndermeyince Bahar'ın üvey annesi çok sinirlenmiş ve Bahar'a kötü davranmaya başlamıştır. Eşinede o para gelmezse Bahar'ı evden göndericeğini söyler. Bahar'a ailesinin aslında üvey olduğunu bilmez. Üvey'de olsa ailesine çok bağlı olan Bahar'ın gerçek ailesine kavuşması biraz zor olucaktır. Bahar'ın dedesi, Mehmet Emir Bey'e bir kızı olduğunu söyler ama ismini söyleme fırsatı olmaz. Yusuf, Mehmet Bey'e kızı konağa getireceğini söyler ama ismini söylemez. Yusuf Bey, Bahar'ın babası İlyas, ile görüşmek için evlerine gelir ama arkasındada Ateş onu takip eder. Mehmet Emir'in gerçek kızını öğrenen Ateş'in ne yapacağı ise merak konusudur. Ateş geçmişte Mehmet Emir ile yaşadıkları sıkıntılarının intikamını almak için yanında çalışan biridir. Yusuf, İlyas'la karşılaşmışlardır sonunda. Efsun çok büyük bir hata yaparak arkadaşıyla birlikte sürekli kuyumcuları gezerek altın hırsızlığı yapıyorlar biriktirleri altınlarla ingiltere'ye gitme hayelleri kuran Efsun, ayrıca kardeşinin sevgisiliylede gizlice görüşürler.

İlyas ve eşi öncesinde Yusuf Bey'in evlerine aslında mirası'nı bırakmak için geldigini sanırlar ama Yusuf Bey aslında oraya Bahar'ı gerçek ailesiyle kavuşturmak için gelmiştir. Yusuf Bey gerçekleri ailesine söyleyince Üvey annesi cılgına döner Bahar'ın eve katkı sağladığı için onu karşılığını almadan kızı bırakmıcağını söyler ve ikisi tartışmaya gider ve Yusuf Bey'i iten Bahar'ın Üvey annesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Bunu fırsat bilen kötü üvey anne Bahar'ın yerine Efsun'u koyarak Mehmet Bey'e kızının Efsun olduğunu söylemeyi düşünürler. İlyas'ı ikna etmeye çalışan hanımı fazla zorlamadan İlyası bunu inka eder. Öz kızından daha çok sevdiğini Bahar'ı bırakmak istemeyen İlyas bu teklifi kabul eder ve Mehmet Emir, Bey'e kızının Efsun olduğunu söylerler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2