tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > OYUN > Online Oyunlar > Oyun İncelemeleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Oyun İncelemeleri Oyun İncelemeleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
MYTH 3 The Wolf Age
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
708

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 19.11.09, 22:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart MYTH 3 The Wolf Age

MYTH 3 The Wolf Age
Myth III'le birlikte yeni bir Connacht the Wolf efsanesi bizi bekliyor. Bakalym eski dostumuz bu kez ba?yny nasyl bir tehlikeye sokmu?. Tabii bizimde.

Oluk oluk akan sıcak kan...
Myth serisi döneminin rts sistemine farklı ve hoş bir bakış açısı kazandırmıştı. Aslında stratejinin adam üretip savaşa göndermek ve daha çok mineral vb. şeyler toplayıp tekrar tekrar adam üretmek olduğu bir zamanda Myth değişik oynanış yapısıyla dikkatleri çekmiş ve kendine benim de dahil olduğum sadık bir oyuncu kitlesi toplamayı başarmıştı. Bu ne ya, böyle oyun mu olur diyenler bile bir Dwarf'ın savaş alanına koşup elindeki bombayı fırlattığını ve hemen ardından oluşan patlamada ordunun yarısının iç organlarının havada uçuştuğunu görünce ağızları bir karış açılmıştı. Myht III' de de aynı şey geçerli. Aslında zamanında oyun yeterince saygı görmüş ve beğenilmişti ama bence hak ettiği gerçek yere yeni ve güçlü 3D grafik motorunun ve mükemmel seslendirmelerin yarattığı atmosfer sayesinde ulaşabilecek gibi geliyor.
At, avrat, silah
Hikayemiz aslında Connacht'ın ölümünden sonra gelişiyor. Hemen üzülmeyin çünkü çeşitli yazıtlarla birlikte Connacht'ın mezarı bulunuyor. Tabii hikayemiz yazıtların okunmasıyla birlikte şekil alıyor. Bir adam Hollywood filmlerinden aşikar bir biçimde yazıtları bize okuyor. Bilin bakalım yazıtlarda ne anlatılıyor. Evet Connacht the Wolf efsanesi...
Açıkçası oyun yapım aşamasındayken bazı şüphelerim vardı çünkü oyunu hazırlayan serinin ilk ikisini hazırlamış olan Bungie deil Mumbo Jumbo'ydu. Bana göre bir oyunun devamı yapılacaksa eski kaliteyi ve atmosferi aynen iletebilmesi için ilk yapımcısı(tabii aynı grup olmak şartıyla) tarafından hazırlanmalıydı. Fakat neyseki korkularım boşa çıktı. Mumbo Jumbo gerçekten iyi iş çıkarmış gibi.
Grafikler gerçekten kaliteli ve üzerinde bayağı uğraşıldığını belli ediyor. Kan efektleri ise insanda daha fazla yaratık biçme ve daha çok kan biriktirme duygusu uyandırıyor. Tabii bu dediklerimi anlayabilmeniz için malesef çok güçlü bir sisteminiz olmalı yoksa sonu gelmez takılmalar ve yükleme süreleri sizi bekliyor demektir. Seslendirmeler yerli yerinde ve kaliteli bir biçimde hazırlanmış. Müzikleri ise şahsen tam sevdiğim türden ve böyle bir oyunda olması gerektiği gibi. İnsanı son sürat gaza getiriyor. Bir oyunda seslerin atmosfere kattığını hiç bir şey katamaz bence.
Dwarf'ın gücü iş başına
Serinin önceki oyununda belki de en sevilen ve en çok kullanılan birimler Dwarflar'dı. Bu oyunumuzda da Dwarflar unutulmamış ve hatta ellerine balta verip daha korkulan ve işe yarayan birimler haline getirilmiş. Tabii tek değişiklik Dwarflar'da olmamış. Bir kaç yeni birim ve özellik oyuna aktarılmış ve sizin onları keşfetmenizi bekliyor. Oynanış sırasında grafikler dışında gözüme farklı bişey çarpmadı. Size oyun sırasında veya başlarken bir miktar birim ve Hero veriliyor. Herolu bölümlerde Connacht'ı bile yönetebiliyoruz. İşte stratejinizi göstermeniz gereken asıl bölümler bence bu Hero verilen bölümler. Çünkü hem Heronuzu öldürtmemeye bakacak hemde akın akın gelen saldırılara çeşitli formasyon ve taktiklerle püskürtmeye çalışacaksınız.
Vee Zafer...
Oyunun tek kötü tarafı yapay zekanın biraz zayıf olması ve bitmek tükenmek bilmeyen yükleme süreleri. Böyle zor bir oyunda(gerçekten zor) quik save özelliğinin bulunmayışı ve uzun yükleme süreleri insanı çileden çıkartıyor. Fakat bunlar oyunun vadettikleri karşısında pek önemsenmeyecek şeyler. Myth III: The Wolf Age kesinlikle alınması ve oynanması gereken bir oyun. Zaten benim gibi fanatiklerinin hemen alıp oynayacağından eminim.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
age, myth, myth 3 the wolf age, wolf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Christa Wolf Biyografisi,Christa Wolf Hayatı Sude Yabancı Edebiyatçıların Hayatı(Biyografisi) 0 11.06.09 20:19


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2