tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -55.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/28902-parmakliklar-ardinda-55bolum-ozeti.html)

Başak 18.04.09 07:38

Parmaklıklar Ardında -55.Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında -55.Bölüm Özeti

Sinop cezaevinde çekilen dizi klasikleşmiş aşk dizilerinden farklı oldugu için oldukça güzel ve heyecan verici.Bir hapishanede yaşayan kadınların hayatını anlatan dizi her hafta büyük beğeni ile izleniyor.Bakalım bu haftaki bölümde bizi ne gibi heyecanlar bekliyor.Kevser iyileşmiş, cezaevine naklini beklemektedir. Beray, Nisanın kaybolduğunu duyunca düşüp bayılır. Koğuşa tek başına dönen Kevser, hastanedeki hademe Salihayı anlatıp durur ama kimse ona kulak vermez.

Oysa çocuğu olmadığı için akli dengesi bozulan Saliha, Yakupun komşusudur ve kayıp bebeğin sırrı ondadır. Süleyman ve Bekir, bebek için sorgulanırken, Cengiz, Nisanın kayıp ilanlarını dağıtmak için seferber olur. Perişan halde cezaevine dönen Beray, Ahmetin ona sorduğu soruyla büsbütün yıkılır. Cengiz ve Beray acaba bebeği satmışlar mıdır? Ahmet, Cengizi Berayla hastaneye yolladığı için pişmandır. Kayıp bebek haberi Aysele kadar ulaşır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2