tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında 66. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/38551-parmakliklar-ardinda-66-bolum-ozeti.html)

Başak 20.10.09 19:45

Parmaklıklar Ardında 66. Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında 66. Bölüm Özeti


“Salgın hastalık nedeniyle karantinaya alınan cezaevine yeni bir doktor geliyor. Dr. Metin Utku(Tardu Flordun) kapıdaki mührü söktürüp içeri giriyor ve müfettiş Ahmet'le(Fikret Kuşkan) çatışıyor. İki adamın hayata bakış biçimleri ve şu soruya verdikleri cevap farklı: İnsanlığı tehdit eden bir virüse çare bulmak için üç-beş mahkum feda edilse ne olur?
Ahmet kişisel sorunlarının altında ezilecek mi? Başgardiyan Sevtap'la(Şebnem Dokurel) bozulan ilişkisini nasıl düzeltecek? Ahmet'in yeni mekanı depodan bozma kule odası güzel Sinop görüntülerinin yanında ne tür sürprizler getirecek? Dizinin tiryakileri bu soruların cevaplarını ilk birkaç bölümde merakla izleyecekler.
Kadınlar koğuşu bilinen ve sevilen kadrosuyla yeni sezonda yine seyircilerle birlikte olacak. Ziynet(Zeynep Eronat) ve Beray(Özgül Kavruk Seçkin) karantina şartlarında kızlarına dair dertleşecekler...

Torununu öldüren Ziynet'in kızıyla ilişkisi bu sezon açığa çıkacak. Ziynet'in merakla beklenen kızı annesiyle görüşebilecek mi? Beray kızını yeniden kucağına alabilecek mi? Sezon başında bu sorular gündeme gelecek.
Kadınlar koğuşundan hastaneye giden dört kişiyi yepyeni ilişkiler içinde göreceğiz. Kutsiye(Rüçhan Çalışkur) ve Özge(Dilşad Bozyiğit) aynı odada kelepçeli yatarken birbirlerinin hiç tanımadıkları yanlarını keşfedecekler. Anne-kız ilişkisi bambaşka yönleriyle burada da seyirciyi şaşırtacak. Kevser(Pınar Ünsal) ve Elmas(Seher Terzi) Dr. Metin Utku’nun kan alma ziyaretiyle cezaevindeki revire nakledilen Yasemin(Zeynep Gülmez) ve Perihan(Müfide İnselel) ise kan verilecek hastalar olarak kendilerini polisiye polisiye bir gerilimin içinde bulacaklar.
Parmaklıklar Ardında eski kadrosu ve yeni katılan karakterleriyle sadık seyirci kitlesini ve yeni izleyicilerini ekran başına buluşturacak.”


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2