tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında Dizisi 79.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/40865-parmakliklar-ardinda-dizisi-79bolum-ozeti.html)

Başak 10.12.09 16:58

Parmaklıklar Ardında Dizisi 79.Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında Dizisi 79.Bölüm Özeti

Beray Sevtap’tan beklenmedik bir istekte bulunur: Kızımı almaya ben de geleyim mi? Sevtap Beray’ın sorusunu şaka zanneder. Ancak Beray’ın ciddi olduğunu anlar. Bir mahkumun bir gardiyandan bunu istemesi mümkün müdür? Bu arada Perihan ve Kevser kendi perişan halleriyle Yasemin’in hücre dönüşünü kıyaslayıp onun muhbirlik yaptığını sezerler.

Yasemin’den Ziynet de kuşkulanmaya başlamıştır ve onu sorgular. Yasemin tam köşeye sıkışmışken hastaneden dönen Kutsiye koğuşa getirilir. Kutsiye’nin bitkin hali ilgiyi o tarafa çeker. Beray ve Özge Kutsiye’nin durumunu öğrenirler. Ancak Kutsiye bunu sır olarak saklamak ister. Ahmet ise Ekrem’in başgardiyan olduktan sonraki icraatı nedeniyle onu görevden alma kararını Tansel’e açıklar. Tansel bunu hemen Ekrem’e yetiştirir. Ekrem bu durumun sorumlusu olarak gördüğü Sevtap’la çatışmaya girdiğinde bir dizi olayı tetiklemiş olur. Sevtap ve Beray Nisan’ı almak için cezaevi dışına çıkma planı yaparlar. Acaba başarabilecekler midir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2