tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında Dizisi 78. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/40873-parmakliklar-ardinda-dizisi-78-bolum-ozeti.html)

Başak 10.12.09 17:13

Parmaklıklar Ardında Dizisi 78. Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında Dizisi 78. Bölüm Özeti

Nisanı beklerken Canan gelince Beray kesin konuşur: Yara kangren olmuşsa kesip atmak gerekir! Acaba Beray kimden söz etmektedir? Canan ise Ekremhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge Cengizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgle ilgili bir sır verir: Kafasını Berayhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdan intikam almaya takan Cengiz hayatı Cananhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpga zehir etmektedir. Ekrem bu durumdan faydalanmaya çalışır. Cananhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpga yardım önerir. Canan Ekremhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi hayal kırıklığına uğratacak bir istekte bulunur: Acaba Ekremhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin yardımcısı Gülfidan ertesi gece Nisanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpga bakabilecek midir?
Sevtaphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgla dalga geçmek isteyen Ekrem bu bilgiyi ona da verir. Niyeti bir zamanlar Cengizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge ilgi duyan Sevtaphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgı çileden çıkarmaktır. Oysa Sevtap olaya farklı bir açıdan yaklaşır ve Berayhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgla beklenmedik bir dayanışma içine girer. Bu arada koğuşta Elmashttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgın katil olmadığına inananlar artmaktadır. Yaseminhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin ispiyonuyla durumu öğrenen Ekrem Perihan ve Kevserhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi hücreye atar. Koğuş iyice tenhalaşır çünkü Kutsiye zaten hastaneye gitmiştir. Hastaneden gelen haber Ahmethttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi üzer. Kutsiye geri dönecek midir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2