tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında Dizisi 80. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/41577-parmakliklar-ardinda-dizisi-80-bolum-ozeti.html)

Başak 20.12.09 01:54

Parmaklıklar Ardında Dizisi 80. Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında Dizisi 80. Bölüm Özeti

Beray ve Sevtap Nisanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgı bulurlar. Acaba planın geri kalanı da işleyecek midir? Ahmet olup biteni öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Tansel ise son durumu bilmeden Ayselhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge gitmiştir. Onu görevden almak isteyen Ahmethttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi annesine şikayet eder. Ayselhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin tepkisi her zamanki gibidir: “Bu çocuk neden böyle yapıyor?” Aysel Ahmethttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge baskı yaparak Tanselhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin vazifesine devam etmesini ister. Ahmet kendini her zamankinden daha yalnız ve daha bunalmış hissetmektedir. Biraz soluk almak için arka bahçeye kahve içmeye gider. Aşçı Yakuphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgun bir sözü Ahmethttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi düşündürür.


Yakup Tansel ve Ekremhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi kastederek “Siz varsınız diye onlar daha kötü oluyorlar!” demiştir. Ahmet aleme yukarıdan baktığı yere çıkıp düşünür: Acaba gerçekten iyi bir yönetici cezaevinde daha büyük felaketlere mi sebep olmaktadır? Ahmet aşağı inerken kararını vermiştir. Bir süreleğine geri mi çekilecektir? Bütün mahkumların avluda toplanmasını ister. Onlara ne söyleyecektir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2