tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında Dizisi 89. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/43744-parmakliklar-ardinda-dizisi-89-bolum-ozeti.html)

Başak 22.03.10 00:55

Parmaklıklar Ardında Dizisi 89. Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında Dizisi 89. Bölüm Özeti


Parmaklıklar Ardında 89. Bölüm – 18 Şubat Perşembe
Ahmet sonunda Tansel’in açığını yakalar. Tansel Ziynet’e gelen bir mektubu saklamıştır. Mektup yüzünden çıkan tartışma Tansel’e pahalıya patlar. Olay büyür Ahmet Tansel hakkında takibat başlatır. Tansel’in bilgisayarları ve odasındaki tüm evrak incelemeye alınacaktır. Tansel tutuklanır. Acaba hangi koğuşa konacaktır? Ekrem her zamanki gibi yangına körükle gitmeye hazırdır. Berna ise değişen durumda kime yanacağını hesaplamaya çalışmaktadır. İdarede çelişkiler had safhaya varmışken koğuş da beklenmedik yeni mahkumun gelişiyle hareketlenir.

Bu arada Kevser oğulunun çocuk yuvasından alındığı haberiyle sarsılır. Kızı şimdi yuvada tek başına mı kalacaktır? Koğuşta yeni bir dönem başlarken Yasemin gitgide yalnızlaşmaktadır. Ahmet Meryem’in öldürüldüğü güne ait güvenlik kamerası kayıtlarını istetir. Daha önce Ekrem’in incelediği kayıtlar şimdi Ahmet’in önündedir. Yasemin sonunda yakayı ele verecek midir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2