tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında Dizisi 92. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/43747-parmakliklar-ardinda-dizisi-92-bolum-ozeti.html)

Başak 22.03.10 00:56

Parmaklıklar Ardında Dizisi 92. Bölüm Özeti
 
Parmaklıklar Ardında Dizisi 92. Bölüm Özeti


Ziynet ve Yasemin dumandan zehirlenmişlerdir. Ekrem işin içinden sıyrılmak için hızla hastaneyi ziyaret eder ve tinerin Yasemin’e verdiği sigara yüzünden parladığını söyler. Yasemin ise “ben daha kibriti çakmadan tiner alev aldı” diye itiraz eder. Ziynet Ekrem’i köşeye sıkıştıracaktır ama Ekrem önlemini alıp Gönül’ün oğlunu yanında getirmiştir. Ziynet onu görünce yangın konusunu erteler. Gönül’ün oğlu Sinop’a acaba Ziynet için mi gelmiştir yoksa başka bir amacı mı vardır? Müfettiş Ahmet’i neden izlemektedir?

Koğuştakiler Ziynet’le Yasemin’i merak ederlerken onlara bir de Nisan eklenir. Beray çok üzgündür kızını hastanede bırakmak zorunda kalmıştır. Bu arada Tansel hakkında takibata gerek olmadığına karar verilmiş ve Tansel Ahmet’e karşı iyice bilenmiş olarak görevine geri dönmüştür. Ekrem’e tavrını koyar: Ya yanımdasınız ya karşımdasınız!

Müfettiş Ahmet’e karşı kurulan cephe güçlenecek mi? Ya Gönül’ün oğlu? Acaba o hangi tarafta olacak?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2